Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

5 ajándék Mikulásra és Karácsonyra egyaránt

Az alábbiakban öt olyan ajándékötletet mutatunk be, amik nem egy alkalomra szólnak. Ezeket a meglepetéseket minden évben már Mikuláskor előveheti az ajándékozott, és Karácsonykor is használhatja őket.

 

 

Nagyon sokan szeretnek praktikus, igazán használható ajándékokat adni szeretteiknek. Az alábbiakban öt olyan, Mikulás-naphoz és Karácsonyhoz egyaránt illő meglepetést gyűjtöttünk össze, amelyek a két ünnephez egyaránt illenek.

 

Az év vége, az ünnepi időszak szerencsére még igen sokakat késztet a mai rohanó világban is arra, hogy egy-egy szép képeslappal lepjék meg szeretteiket. Ha olyasvalakit szeretnénk meglepni, akiről tudjuk, hogy sűrűn szokott kapni decemberben jókívánságokat, ajándékozzuk meg egy igazán egyedi képeslappal. Különleges, változó képeslapjaink közül a bűvész Mikulás egy nagyon kedves, apró figyelmesség. 

 

Ha igazán kettő az egyben ajándékot szeretnénk, egy Mikulásos papírgömb is remek választás lehet. Mikuláskor apró ajándékot rejthetünk bele, hogy aztán az ajándékozott a karácsonyfájára is felakaszthassa díszként, ezáltal válhat igazán maradandóvá a figyelmesség. A papírgömböt ide kattintva tudod megrendelni!

 

 

Izgalmas és látványos a következő ajánlott játék, melyet elindítva, a pörgettyű tűzkő segítségével színes szikrákat szór. A figurák párban kaphatók, 1 télapó/mikulás és

egy lány robot.

 

 

 

 

 

Szintén praktikus ajándék egy díszdoboz szett, amin a jóságos Mikulás az ajándékoknak örülő gyermekek társaságában testesíti meg az ünnepi idillt. Tökéletes ajándék már akár Mikulás-napkor is, karácsonykor pedig finom sütemények tárolódoboza lehet. Ide kattintva vásárolhatod meg!

 

 

 

 

 

Manapság egyre divatosabb karácsonyi ajándékok a különböző zenélő hógömbök. Mikulásra és Karácsonyra egyaránt ajánljuk ezt a darabot, melyben az ajándékokat szállító nagyszakállú épp a város felett cikázik rénszarvasszánján. Egyaránt köthető mindkét ünnephez, hiszen míg nálunk a Télapó Mikuláskor járja végig a házakat, addig a világ számos táján karácsonykor érkezik. Ide kattintva tudod megrendelni a jatekanno.hu-n.

 

 

 

 

Kedves figyelmesség lehet egy klasszikus karácsonyi forgó is. Mini változatban kapható, Mikulásos témájú forgónkat akár már a Télapó is hozhatja ajándékba, hogy aztán az ünnepi időszakban igazi ékessége lehessen a nappalinak. Webáruházunkban ide kattintva rendelheted meg, és több színben gyertyát is vásárolhatsz mellé.  

 

Az adventi naptárak régóta arra szolgálnak, hogy a gyerekek várakozását a karácsonyt megelőzően segítsék. Az általunk ajánlott télapós adventi naptár mikulástól karácsonyig segíti a gyerekek várakozását.

Megrendelheted itt