Termékek Menü
0
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Kiemelt ajánlatok

Hírek, Programok, Cikkek

 • Gyermeknapi ajándékötletek fiúknak

  Gyermeknapi ajándékötletek fiúknak

  A közelgő Gyermeknap alkalmából egy csokorba gyűjtöttünk néhány olyan játék- és ajándékötletet, amelyekkel fiús szülőknek szeretnénk segíteni abban, mivel lepjék meg szemük fényét az ünnepi alkalomkor.

 • Ezt vedd a lányodnak ajándékba Gyermeknapra!

  Ezt vedd a lányodnak ajándékba Gyermeknapra!

  Mivel lepje meg a szülő a kislányát Gyermeknapkor?? A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen, ezért az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet kínálatunkból, amelyekkel a választást próbáljuk megkönnyíteni.  

 • A ballagás története

  A ballagás története

  Már csak néhány nap van hátra a tanévből, és amíg az alsóbb osztályok diákjai a vakációt várják sóvárogva addig a...

RETRO ÉS NOSZTALGIA JÁTÉKOK

Webáruházunk kínálatában találhatók: kulccsal felhúzható vagy lendkerekes lemezjátékok, klasszikus fajátékok, papír öltöztetőbabák, különleges gondoskodást igénylő porcelánbabák, a plüssállatok előfutáraként ismert teddy mackók, gyönyörű kőépítőjátékok, matchboxok, modellautók, pedálos autók.

A nem konkrét játékok kreatív hobby tevékenységet kínálnak. A technikatörténeti jelentőségű fémépítő készletek, optikai játékok: kaleidoszkópok, oktaszkópok, társasjátékok, kártyák, logikai és puzzle játékok, ólomkatonák, üveggolyók, változó képeslapok, változó képes mesekönyvek, bűvésztrükk játékok és még sok más emlékezetes darab a sok klasszikus játék közül.