Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

A Játékszerek Anno bolt átköltözött az internetre

A Játékszerek Anno bolt átköltözött az internetre

 

A jatekanno.hu webáruház és a hozzá tartozó létesítmények bővítése befejeződött, működésében új szakasz kezdődik. Ezzel egyidőben, a Teréz Körút 54 alatt üzemelő Játékszerek Anno bolt megszűnik.

A hajdanvolt játékszereket bemutató kiállítóterem és bolt 1996-ban nyílt meg a Teréz kőrúton. Az újságok által "kis ékszerdoboznak" nevezett üzletet több mint 25 éve kissé bátortalanul nyitottuk meg, mivel nem tudtuk, hogy mekkora tényleges érdeklődésre számíthatnak „nagyszüleink játékai”. A sajtó és a média nagyon hamar felkapta az üzlet nyitásának hírét, így az hamar beépült Budapest kulturális és kereskedelmi életébe. A bolt Többek között bekerült Anne Zwack, 105 rendkívüli budapesti helyet ajánló könyvébe is. Kiállításaink és a Múzeumok Éjszakája, a Design 7 és a Kutatók Éjszakája keretében rendezett utca-foglalásos programjaink hamar népszerűek lettek.

Az üzlet nyitásának célja a kezdetektől az volt, hogy megismertessük és elérhetővé tegyük a hajdanvolt játékok közül azokat, amelyek iparművészeti vagy játékérték szempontjából kiemelkedőek. A 2023-ban, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban megrendezett kiállítás és az akkor kiadott: Játékszerek Anno 25 könyv ennek lenyomata.

Mivel egyre több viszonteladó jelentkezett, hogy szeretnék ők is a nálunk megtalálható játékokat forgalmazni, így beindult nagykereskedelmi tevékenységünk is. Emellett számtalan film, színházi előadás kellékeit, oktatási és kulturális intézmények dekorációját biztosítottuk, illetve működtünk együtt a hazai játékmúzeumokkal is.

Az utóbbi 10 évben, a vásárlói szokások egyre erősebben az internetes eladás felé tolódtak, ami hely- és időfüggetlen kiszolgálást és zavartalan, honlapon történő barangolást, valamint a videók segítségével az alapos működést és megfigyelést is lehetővé teszi. Ezért döntöttünk úgy, hogy a webáruházunkat és a közösségi oldalakon való részvételünket tovább erősítve, budaörsi raktárunkat bővítettük és most végleg az internetre költözünk. Budaörsi raktárunkat csomagátvételi pont-ként is üzemeltetjük.

Webáruházunk és nagykereskedésünk a kibővült raktárhelységeinkkel felkészült az átszervezésre. Facebook oldalunkon folyamatosan beszámolunk újdonságainkról. Az alábbi elérhetőségeken találnak meg minket:

Cím: 2040. Budaörs, Iparos u. 1.
Web: www.jatekanno.hu
Facebook: facebook.com/jatekanno
e-mail: info@jatekanno.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: hír