Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Válogatás a Mikulásnak írt kívánságlistákból

Kedves Télapó! Idén nagyon jó voltam... Tízből nagyjából kilenc gyerek így kezdi a Mikulásnak írt levelét, amiben karácsonyi kívánságlistáját fogalmazza meg. 

 

A kisgyerekek töretlenül hisznek a Mikulás létezésében, és minden karácsony előtt annak rendje és módja szerint meg is írják neki, mit szeretnének ajándékba kapni. Mindebben a legjobb az, hogy többnyire nem gondolkoznak azon, mennyire megvalósíthatóak a vágyaik, egyszerűen csak papírra vetik azokat, amikből sokszor egészen elbűvölő dolgok sülnek ki. Ilyenekből szemezgettünk a diply.com segítségével.

 

 

Az amerikai kisfiú, Joey például pontokba szedte kívánságait, az első helyen pedig egy valóban fontos kívánság áll: „A két első fogam”. - Reméljük, azóta kinőttek.

 

 

„Kedves Mikulás! Hogy vagy? Na jó, elég a sok locsogásból, térjünk a tárgyra. Idén szeretnék egy Lego űrszettet, némi gumicukrot, egy Sharks (jégkorong-csapat) dzsekit és sapkát, egy AK-47-es gépfegyvert és az ÖSSZES Nintendo játékot.” - áll ezen a listán.  

 

 

A kis Nathanra biztosan nagy hatással volt a Jurassic Park, mert nagy többségben ősállatokkal kapcsolatos dolgokat kért a Mikulástól, köztük egy igazi dinóval, fossziliákkal, igazi dinócsontokkal és hasonlókkal. És ez még csak a lista első része.  

 

 

Ez a kisfiú láthatóan már a mai modern kor szülötte, hiszen csupa-csupa elektronikai eszközt kért a Mikulástól a plazmatévén át az iPhone-ig, na és persze egy limuzint sofőrrel. Mindezt pedig megspékelte 1 millió garnélarákkal. Nem lesz az kicsit sok?

 

 

Egy bizonyos Lucas olyannyira feladta a leckét a Télapónak, hogy mi is nehezen tudunk választani, mit is emeljünk ki a listájáról. De talán a „legcsinosabb barátnő”, az új testvér, a bajusz és a mennyországba való eljutás a legnehezebben teljesíthető.  

 

 

Fotók: diply.com