Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

A legjobb játékötletek gyerekzsúrra, születésnapra

A nyár nem csak a strandolás, a nyári táborok és családi vakációk ideje, hanem a gyerekzsúroké is. Ahhoz, hogy a meghívott kis vendégek sokáig jól érezzék magukat egy születésnapi partin, érdemes őket különféle játékokkal lefoglalni. Most ehhez nyújtunk tippeket.  

 

Nincs könnyű dolga egy szülőnek, ha gyerekzsúr vagy születésnapi parti szervezésére adja a fejét, hiszen amellett, hogy az ilyenkor szokásos dolgokról – enni- és innivalók, zene, dekoráció – gondoskodni kell, külön figyelmet kell fordítani arra is, hogy a gyerekek ne unatkozzanak abban a néhány órában, amíg az ünnepség tart.

 

Erre a legjobb megoldás különféle vidám játékok, miniversenyek szervezése. Az alábbiakban ehhez nyújtunk néhány ötletet.

 

A szamár farka

Kevés olyan gyerek van, akinek kedvenc meséi között ne lenne ott a Micimackó, melynek talán legkedvesebb karaktere Füles, a jóságos szamár, aki valahogy mindig elveszti a farkát, ezért Róbert Gidának mindig újat kell készítenie neki. Nos, ennek a játéknak is éppen ez a lényege. Adott egy szamár, akinek a helyére kell tűzni a farkát, persze nehezítésképpen csukott szemmel. Ide kattintva tudod megrendelni!

 

 

 

Labdalebegtető

Ez a játék is a gyerekek ügyességét, kitartását veszi igénybe, miközben garantáltan sok szórakozást és nevetést kínál. Fő kelléke egy könnyű hablabda, amelyet levegő fújásával kell a kis fa eszköz fölött lebegtetve tartani. A feladat, bár elsőre egyszerűnek tűnik, egyáltalán nem az, viszont remek versenyt lehet rendezni, melynek győztese az lehet, aki a legtovább lebegteti a lasztit. A játékot nehezíthetjük, ha a versenyzőknek a lebegtetés közben például sétálniuk is kell. Itt tudod megrendelni! 

 

 

 

Twister

Ahogy a neve (forgószél) is mutatja, ez egy igazán őrült, vicces játék. Egyszerre négyen játszhatják, lényege pedig, hogy a hozzá tartozó táblán kipörgetett pózokat felvegyék a játékosok és próbáljanak is úgy maradni, miközben társaikkal óhatatlanul is összegabalyodnak. A győztes az, aki a legtovább tudja végrehajtani szabályosan az újabb és újabb feladatokat. Ha szeretnél egy Twistert, ide kattints a megrendeléshez!

 

 

 

 

Békaugratás

Szintén nagyon mókás kis versenyt tudsz szervezni a gyerkőcöknek ezzel a jópofa békával, amit egy pumpa segítségével lehet mozgásra bírni. A békaugrató versenyt nehezítheted apró akadályok átugratásával, vagy kijelölt útvonallal is. Webáruházunkból ide kattintva rendelheted meg.

 

 

 

 

Motorverseny

A most gyerekzsúrt szervező szülők jó eséllyel saját gyermekkorukban még játszottak lemezjátékokkal is, például az egyik legnépszerűbbnek számító Lendületmotorossal. Ennek a játéknak a lényege, hogy a motorost nagy lendülettel, többszöri ismétléssel előrefelé kell gurítani, majd egy jól időzített pillanatban elengedni, hogy őrült száguldásba kezdjen. Ha egy kicsit saját gyerekkorodat is fel szeretnéd idézni a zsúron, rendezz Lendületmotoros versenyt a kis vendégeknek. Nem csak ők fogják élvezni, hanem Te is. Ide kattintva rendelheted meg!

 

 

Harang és kalapács társasjáték

 

Természetesen remek választás lehet egy jó kis társasjáték is, hogy akár órákra lefoglaljuk a srácokat. Bátran ajánljuk ezt a különleges társasjátékot, amelyet többféleképpen is lehet játszani. Könnyen elsajátítható, egyszerű szabályai miatt tökéletes választás lehet egy születésnapi gyerekpartira. Ha szeretnéd megvásárolni, kattints ide!

 

 

 

Színes Jenga, dobókockával

 

A már ismert JENGA játék érdekes változata, nagyobb méretben, és akár 10-en is játszhatják. Érdekessége, hogy színes dobókockával dobnak a játékosok és a dobott szín szerinti elemekből kell egyet kiemelni és a torony tetejére helyezni. A kiinduláskor szabályosan egymásra épülő színekből a játék végére tarka oszlopunk lesz! A játék addig folytatódik, míg a torony össze nem dől. Megrendelheted ide kattintva

 

 

 

Kapuk és golyók

Akár 10 gyerek is játszhatja! Egymás után üveggolyókat gurítanak a játékosok megfelelő távolságból a kapuk felé, hogy a golyó valamelyik kapun át is haladjon. A kapu felett lévő szám a kapott pontszám, melyet rögzítünk és a játék végén összeadunk.

Az nyer aki a legtöbb pontot éri el. Megrendelheted ide kattintva

 

 

 

 

 

Fotó party kellékek

Az esemény megörökítéséhez kínálunk vicces kellékeket. Egyszerű papírból készült képkeretet, bajuszt, szemüvegeket, kalapokat, melyekkel vicces képek készíthetők.

 

 

Ha pedig szeretnéd a játékokat még izgalmasabbá tenni, érdemes a győzteseknek külön nyereményt felajánlani.