Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Ajándékötletek a Mikuláscsomag mellé

Nyakunkon december 6-a, amikor a Mikulás teletömött ajándékcsomagokkal jutalmazza meg a jól viselkedő gyerekeket. Ha szeretnél az édességek mellé valami maradandót is ajándékozni, segítünk néhány tippel.

 

Kifejezetten Mikulás-napi ajándékaink közül a legmókásabb talán a Matrjoska télapó. Az idősebbek bizonyára kellemes emlékeket őriznek a népszerű szovjet fajátékról, a Matrjoska babáról. Webáruházunkban a klasszikus fajáték az ajándékokat hozó Mikulás formájában található meg, ráadásul az általánosan elterjedt öt rész helyett hét, egymásba rakott télapófigurából áll. Ide kattintva vásárolhatod meg.

 

Egyik legnépszerűbb ajándékkategóriánk, a változó képeslapok képviselője a bűvész Mikulás, akinek mutatványa révén megtudhatjuk, hogy akár egy aranyos nyuszi is lapulhat az ajándékokkal és édességekkel teletömött zsákjában. Ideális ajándékkísérő, amit ide kattintva rendelhetsz meg.

 

Igazán különleges ajándék lehet a lemezből készült lépegető Télapó is. Ha ezzel leped meg gyermeked Mikuláskor, akkor egy igazán egyedi játékkal lesz gazdagabb, de akár egy felnőttet is megajándékozhatsz vele, akinek gyermekkorát idézheti fel ez a kedves ajándéktárgy. A lépegető télapót ide kattintva rendelheted meg, de sietned kell, mert már csak nagyon korlátozott mennyiségben érhető el webáruházunkban!

 

A gyermekek bármikor, bármilyen alkalomra szeretnek plüssállatot kapni ajándékba. Ha Mikulás-napra is egy kedves kis szőrmókot gondoltál meglepetésnek, webáruházunkban Télapóruhába öltözött mackót is beszerezhetsz. Ide kattintva vásárolhatod meg.

 

Ha a Mikulás belefér a kéményekbe, hogy bejuthasson a lakásokba ajándékkal tömött zsákjával, akkor egy kis tölcsérben is elfér. Erre tökéletes bizonyíték a jatekanno.hu-n kapható kedves játék, a télapó tölcsérbáb. Kiváló ajándék lehet Mikulás-napra, téli estéken akár az ő segíthet elmondani az esti mesét elalvás előtt a kicsiknek. Ide kattintva rendelheted meg.