Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Ajándékötletek a Mikuláscsomag mellé

Nyakunkon december 5, amikor a Mikulás teletömött ajándékcsomagokkal jutalmazza meg a jól viselkedő gyerekeket. Ha szeretnél az édességek mellé valami maradandót is ajándékozni, segítünk néhány tippel.

 

 

Kifejezetten Mikulás-napi ajándékaink közül a legmókásabb talán a Matrjoska télapó. Az idősebbek bizonyára kellemes emlékeket őriznek a népszerű szovjet fajátékról, a Matrjoska babáról.

Webáruházunkban a klasszikus fajáték az ajándékokat hozó Mikulás formájában található meg, ráadásul az általánosan elterjedt öt rész helyett hét, egymásba rakott télapófigurából áll. Ide kattintva vásárolhatod meg.

 

 

 

 

 

Egyik legnépszerűbb ajándékkategóriánk, a változó képeslapok képviselője a bűvész Mikulás, akinek mutatványa révén megtudhatjuk, hogy akár egy aranyos nyuszi is lapulhat az ajándékokkal és édességekkel teletömött zsákjában. Ideális ajándékkísérő, amit ide kattintva rendelhetsz meg.

 

 

Igazán különleges ajándék lehet a Télapós ugrálókötél is. Ha ezzel leped meg gyermeked Mikuláskor, akkor egy igazán egyedi játékkal lesz gazdagabb.

 ide kattintva rendelheted meg.

 

 

 

 

 

 

 

A gyermekek bármikor, bármilyen alkalomra szeretnek plüssállatot kapni ajándékba. Ha Mikulás-napra is egy kedves kis szőrmókot gondoltál meglepetésnek, webáruházunkban Télapóruhába öltözött mackót is beszerezhetsz. Ide kattintva vásárolhatod meg, de sietned kell, mert már csak nagyon korlátozott mennyiségben érhető el webáruházunkban!

 

 

 

 

Ha a Mikulás belefér a kéményekbe, hogy bejuthasson a lakásokba ajándékkal tömött zsákjával, akkor egy kis tölcsérben is elfér. Erre tökéletes bizonyíték a jatekanno.hu-n kapható kedves játék, a télapó tölcsérbáb. Kiváló ajándék lehet Mikulás-napra, téli estéken akár az ő segíthet elmondani az esti mesét elalvás előtt a kicsiknek. Ide kattintva rendelheted meg.

 

 

Még több télapós ajándék ötletünket itt találod.