Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Ajándékötletek általános iskolából ballagó fiúknak

A közelgő általános iskolai ballagások okán ezúttal azokat a nem túl szokványos ajándékötleteket szedtük össze, amelyekkel a tinédzserkorba lépő, nyolcadik osztálytól búcsúzó fiúkat lephetjük meg.

 

 

Az általános iskolát épp maguk mögött hagyó fiúkról is elmondható az, ami a lányokról, hogy nem csak az alapiskolát hagyják maguk mögött, hanem a gyermekkort is és elindulnak a tinédzserek kalandos és kihívásokkal teli útján a felnőtté válás felé. Ajándékajánlónkba éppen ezért kicsit komolyabb játékokat igyekeztünk összeválogatni.

 

Anker

 

 

Az építőjátékok szeretete már a legkisebb korban megfertőzi a fiúkat, sokakban pedig olyannyira mély nyomot hagy, hogy emiatt építészek szeretnének lenni, ha felnőnek. Ilyen játék az Anker is, amely egy különleges, homokkőből, krétából és lenolajból préseléssel készült építőkészlet, amely több, különböző méretű és összeállítású kőépítőszekrényből áll össze. Ezek külön-külön is megvásárolhatók és használhatók. Méltó ajándék lehet egy olyan fontos eseményre, mint egy általános iskolai ballagás. Rendeld meg itt! 

 

 

Működő gőzgép

 

 

Igazán exkluzív és különleges ajándék lehet a műszaki dolgok irányt érdeklődő fiúk számára egy működő játék gőzgép. Ez az egyedi műszaki játék eredeti technológiával készült, víztartályát feltöltve spirituszkockával fűthető. Rendeld meg itt! 

 

 

 

Fémépítő

 

A barkácsolni, szerelni szerető fiatalemberek számára lehet tökéletes meglepetés egy fémépítőkészlet. A jatekanno.hu webáruháza számos különböző változatot kínál ezekből a magas minőségű, tartós szórakozást nyújtó játékokból. A kínálatunkban megtalálható készletekből felépíthető az Eiffel-torony vagy különböző munkagépek is. Elektromos szettjeink az ifjú műszaki zsenik számára nyújthatnak szórakozást, a klasszikus fadobozos kivitelű szerelőkészlet pedig nosztalgikus hangulatot áraszt. Rendeld meg itt! 

 

 

Rubik játékok

 

Ki ne forgatott volna már a kezében Rubik-kockát. A bonyolult matematikai számítások segítségével kirakható kocka mellett azonban egyéb Rubik-termékek is remek szórakozást nyújthatnak. Az aszimmetrikus kocka, a 7x7-es kocka, az Illúziókocka vagy a Tükörkocka igazán kreatív és hosszan tartó ajándék, hiszen kirakásukhoz még a hagyományos Rubik-kockánál is nagyobb türelem és kitartás szükségeltetik. 

Rendeld meg itt! 

 

Társasjátékok

 

A társasjátékok a legkisebbektől a legidősebbekig terjedő palettát ölelik fel, és bár kissé szokatlanul hangzik, ballagási ajándékként is bátran ajánljuk. Kínálatunkból olyan különleges, díjnyertes darabokat emeltünk ki, amelyek minden bizonnyal remek szórakozást kínálhatnak egy tinédzserkorba lépő fiúnak, az Abalone, a Pylos, a Quoridor vagy a Quarto tökéletes meglepetés lehet.

Rendeld meg itt! 

 

Ha a fenti összeállításban nem sikerült megtalálnod a megfelelő ajándékot, használd bátran ajándékkeresőnket, melynek segítségével reméljük, megtalálod a tökéletes ballagási ajándékot.