Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Díszítsd Te is „királyi” díszekkel a karácsonyfádat!

Lehet annál exkluzívabb módon feldíszíteni egy karácsonyfát, min ahogy egy királyi családét ékesítik? Aligha. A jatekanno.hu jóvoltából most Te is egy igazi főméltóság módjára cicomázhatod fel fenyőfádat.  

 

A különböző uralkodói rétegek hétköznapjai sem szokványosak, ám a különleges alkalmak, ünnepek általában egy hétköznapi ember számára elérhetetlen pompában zajlanak. Sokan álmodoznak róla, hogy hacsak rövid időre is, de milyen jó lenne egy királyi főméltóság bőrébe bújni, megtapasztalni, milyen egy uralkodó élete.

 

Ha nemesi rangot nem is adományozhatunk senkinek, a Játékszerek Anno a maga módján megpróbálkozik azzal, hogy királyi bárki királyi hangulatúvá varázsolhassa karácsonyát. Webáruházunkban és Teréz körúti boltunkban is elérhetők már új, exkluzív karácsonyfadíszeink, melyeket ebben a cikkben mutatunk be.  

 

Kezdjük is rögtön egy olyan dísszel, ami nemcsak, hogy egy díszes királyi koronát mintáz, de egy igazi királyi karácsonyfát is díszített már. Ilyen díszek láthatók ugyanis azon a fotón, amely néhány évvel ezelőtt a brit királyi család egyik legfontosabb rezidenciáján, az Edinburgh-i Holyroodhouse-palotában készült a legendás trónteremben felállított óriási karácsonyfa díszítésekor. A koronát ide kattintva rendelheted meg!

 

Szintén nagyon különlegesek azok a gömbdíszek, amelyeket igazi pávatoll ékesít. A páva már az ókorban a királyok kedvelt állata volt méltóságteljes, szemkápráztató megjelenése miatt. Többek között Salamon királyról és Nagy Károlyról is köztudott volt, hogy imádta a pávákat. Ha igazán egyedi karácsonyfadíszt szeretnél, a gyönyörű pávatollas gömböket ide kattintva tudod megrendelni.

 

Végezetül pedig újdonságaink között a legendás Fabergé-tojások karácsonyfadísz változata is megtalálható. Ezeket a díszes ékszertartó tojásokat Peter Carl Fabergé francia aranyműves készítette III. Sándor orosz cárnak, aki feleségét szerette volna meglepni valami igazán különleges ajándékkal. A híres Fabergé-tojásokat megmintázó, üvegből készült karácsonyfadísz az eredeti példányokhoz hasonlóan nyitható, így akár szaloncukor vagy apró ajándék is elrejthető benne. Ha szeretnéd, hogy egy ilyen különleges dísz ékesítse karácsonyfád, ide és ide kattintva rendelheted meg.