Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Egy mozijegy árából is vehetsz remek karácsonyi ajándékokat

Közeleg a karácsony, és ezzel együtt az ajándékvásárlási láz is egyre magasabbra szökik. A boltok hatalmas kínálatából választani igen nehéz, de mit tegyen az, akinek a pénztárcája nem engedi, hogy drága ajándékokat vásároljon? Látogasson el a jatekanno.hu-ra olcsó, de remek karácsonyi ajándékokért!

 

 

A karácsonyi ajándékozásnak nem feltétlenül arról kell szólnia, hogy a legújabb, legdrágább termékeket zsúfoljuk be a fenyőfa alá. A szeretet ünnepén inkább az együttlét öröme, a családi körben eltöltött kellemes pillanatok a fontosak.

 

Örömet pedig egy kis aprósággal is szerezhetsz, ha tudod, hogy szeretteid milyen meglepetésre vágynak, vagy minek örülnének a legjobban. Az alábbiakban olyan ajándékötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek maximum 2000 forintba kerülnek, de garantáltan örömet okozhatsz vele egy kedves barátnak vagy hozzátartozónak.

 

Bár a nagy áruházak és boltok polcai telis-tele vannak csillogó-villogó karácsonyfadíszekkel, a legtöbbjük azonban borsos áruk miatt nem mindenki számára elérhető. A jatekanno.hu kínálatában a „bűvös” 2000 forintos határ alatt is található különleges és egyedi karácsonyfadísz, ráadásul akár 8 darabos szettet is vásárolhatsz az összeghatár alatt, ám sietned kell, hiszen már csak nagyon korlátozott készlettel rendelkezünk a szettekből

 

Szintén remek ajándék karácsonyra egy társasjáték, amit szintén megvásárolhatsz nálunk egy mozijegy árából, ha például egy jó kis dominókészlettel lepnél meg valakit.

 

És ha már a mozit említettük! Ha szeretnél egyet otthonra, ráadásul olyat, ami a zsebedben is elfér, válassz zsebmozgóink közül. A régi idők egyik legkedveltebb játékát számos változatban megtalálod webáruházunkban!

 

 A jatekanno.hu-n a vásárlóink talán legnagyobb kedvencei a különböző modellautók. A 2000 forintos határ alatt közel harmincféle modellből válogathatsz az oldtimertől kezdve a szocialista ikonokon át a modern Mini Cooperig. Ha a család férfi tagját lepnéd meg, ez igazi telitalálat lehet. Kínálatunkért kattints ide!

 

Ha a család egyik hölgytagját is szeretnéd meglepni, választhatsz neki egy díszes fém dobozkát, melyben csecsebecséit tárolhatja, de különleges képeslapjainkkal is örömet szerezhetsz.  

 

Ha pedig a fenti termékek közül egyik sem nyerte el tetszésed, böngészd át a 2000 forintos értékhatáron belül teljes karácsonyi kínálatunkat, hogy megtalálhasd a neked legjobban megfelelő meglepetést.