Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

SERPENTIUM bűvésztrükk

Ár:
5.700 Ft
Cikkszám: buv-9943

Egyszerű bűvésztrükk kezdő bűvészek számára. 10-14 éves korig.

Minden napnak megvan a maga színe varázsföld színbirodalmában. Vajon sikerül-e a kígyóbűvölőnek kedvenc állatát a mai nap színére változtatnia? 

A doboz tartalma: 3 db kígyó, 1 db jelölő ék, 1 db színkártya (a nagy, vastag lapos kígyót ábrázoló kártya), 3 db történet-kártya (ezek a trükk előadását segíthetik, ha szükségét érzed)

A trükk megkezdése előtt: Tedd az ék alakú jelölőt a kígyós kártya kék háromszöggel jelölt sarkába. A három kígyóbotot tedd be a varázsdobozba, csukd le a doboz fedelét és fektesd magad elé a könyvet.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-07-01

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

A trükk kivitelezése: A varázsló beavatja a közönségét, miszerint Varázsföldének van egy olyan tartománya, ahol a napok más-más színűek.

Természetesen a varázslónak megvan a hatalma hozzá, hogy kedvenc állatát, a kígyót, a Tartományban ma uralkodó színre változtassa.

A varázsló megkéri a közönség egyik tagját, hogy mondjon egy számot 1 és 5 között. A számok színeket jelölnek, de bármelyik számot mondja is a kiválasztott, a varázsló a jelölőéket a fehér színre állítja. „A tartományban a mai kiválasztott szín: a fehér” – jelenti be közönségének. „Minden tudásomat latba vetve megpróbálkozom, hogy e kígyót – az Önök szeme láttára – fehérré változtassam!” Megmutatja a kígyót a közönségnek, így a nézők láthatják, hogy a kígyó mindkét oldalán sokféle színű pötty látható. Többszöri megfordítás után a kígyó pöttyei egyszer csak fehérré válnak! A varázsló kinyitja a varázskönyvet, és visszateszi a könyvbe azt a kígyót, mely épp az előbb változott fehér pöttyösre. A varázsló felajánlja a közönségnek, hogy – ha gondolják – újból megpróbálkozhat a varázslattal, hátha sikerül a kígyót fehér pöttyösből valami másféle színűre változtatnia. Kivesz egy másik kígyót és kérje meg a közönségét, hogy újból válasszanak ki egy számot 1 és 5 között (de ne a már előbb elhangzottat). Bármi legyen a választott szám, a varázsló tegye a kígyós kártyán a jelölőéket a zöld színre.

A varázsló újból megmutatja a nézőknek, hogy kígyóján rengeteg különböző színű pötty látható – mindkét oldalon. Aztán hirtelen a kígyó zöldre vált! A varázsló megköszöni közönségének, hogy két színt adományoztak Varázsfölde Szín nélküli tartományának.

Természetesen az sem jelenthet gondot, ha a közönség a kígyót követeli alapos vizsgálatra… a varázsló kiveszi a dobozból és a nézőknek adja, hadd gyönyörködjenek a színes pöttyökben!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!