Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

PAPER PERAM bűvésztrükk

Ár:
5.700 Ft
Cikkszám: buv-9929
Elérhetőség: Elfogyott

Egyszerű bűvésztrükk kezdő kis bűvészek számára. Ajánlott életkor: 8 - 12 éves korig

Mágusföldön oly ritka pénz „terem”, hogy alig van ember, aki látott ilyet. Ha birtokodban lenne ilyen érme, vennéd a bátorságot, hogy odaadd egy varázslónak, aki talán megsokszorozza a varázsérmét, de akár örökre el is tüntetheti azt?

A doboz tartalma: 1 összehajtott papírokból álló boríték, 1 érme, 3 történet-kártya, mely a trükk előadásában nyújthat segítséget

Anyaga: papír

Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

 

A trükk bemutatása:
A bűvészmutatványhoz tartozó történet: a varázsló elmeséli, hogy Mágusföldén létezik egy igen ritka és értékes érme; ezt meg is mutatja a közönségnek. Ahogy széthajtogatja rétegről rétegre a borítékot, elmondja, hogy ezt a különleges érmét nem lehet egyszerű pénztárcákban tárolni; varázsboríték dukál neki. Megkéri hát a közönségét, hogy az előbb szétnyitott borítékba, óvatosan tegyék vissza az érmét.

A közönség egy tagja ráhelyezi az érmét a felső papírlapra, a varázsló pedig hajtsa rá a többi lapot.

Amint ezzel elkészült, a varázsló többször megforgatja a borítékot-varázsigéket mormolva. Aztán közli a közönséggel, hogy az imént becsomagolt érmét sikerült megsokszoroznia.  A közönség előtt óvatosan kinyitja a borítékot… és az érmének hűlt helye! A varázsige nem működött! Vajon hová tűnhetett? Újból behajtja a borítékok lapjait, megpróbálkozik újból a varázsigével… és csodák-csodája, most sikerült visszavarázsolni a felbecsülhetetlen érmét.

 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!