Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Könyv, könyvjáték, képeslap, könyvjelző

Azokat a könyveket melyeket az olvasáson és lapozgatáson kívül más varázslatos foglalatosságot is kínálnak játéknak is felfoghatjuk. Leggyakrabban átváltozó képekről van szó, ahol egy semleges életkép - trükkös elmozdításokkal - tréfás fordulatot kap. Nagy népszerűségnek örvendtek a szépen nyomott, körvonal vágott és egymás mögé nyíló, a térhatás illúzióját keltő képek is, melynek szereplőit egyszerű csuklós mechanizmusokkal lehetett mozgatni. A könyvjáték - készítők egyik legkiemelkedőbb alakja Lothar Meggendorfer, a múlt század közepén született művész. 
Könyvjelzők Könyvjelzők
Igazi társ a mindennapi olvasásnál egy igényes kivitelű könyvjelző. Nem kerül sokba és aki ajándékba kapja, mindig magával hordja.
Német nyelvű könyvek Német nyelvű könyvek
​Német nyelven, a német kultúrához kapcsolódó gyermekkönyvek, játékok, történetek lapozgatható formában.
Térbeli képeslap, sztereoképeslap Térbeli képeslap, sztereoképeslap
A kinyitáskor vagy a belenézéskor a 3D illuzióját adó képeslapok
Térbeli mesekönyvek Térbeli mesekönyvek
Csodálatosan illusztrált kihajtható panorámakönyvek azoknak, akik méginkább szeretnék átélni a mesét.
Változó képeskönyvek Változó képeskönyvek
A könyvből kiálló fül elmozdításával a kép egy másik képpé alakul át, vagyis pl. az egyik képen peckesen lovagló lovas a másik képen leesik a lóról.
Változó képeslapok Változó képeslapok
A változó képes könyv egy egy lapjához hasonlóan ezeknek a képeslapoknak a grafikája megváltozik, ha a papír nyelvet meghúzzuk. A képek humorosan, mosolyra fakasztanak bárkit. Belseje kihajtható, üzenetet, jókívánságot is lehet bele írni.
Zsebmozgók Zsebmozgók
Az egymás után következő lapokon lévő mozgásfázisok, a kis könyvecske lapjait pörgetve mint egy mozifilmen, megelevenednek.
Rendezés: