Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Horgászjáték fából - mágneses ügyességi játék

Ár:
6.330 Ft
Cikkszám: tab-0189-2
Elérhetőség: RAKTÁRON

Az ismert vidámparki horgászjáték otthoni változata 4 személy számára. Gyerekzsúrra is kiváló!

Mivel a halacskák fából vannak, vízben játszható! 

4 db horgászbot, a zsinór végén mágnesbetéttel;  12 db hal  - teakfából. Tehát roppant könnyűek ; Mindegyik halacska szájában fémszegecs, hogy a mágneses bottal horgászható legyen.
Játékvariaciók lentebb olvashatók!

Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

Játék útmutató:

Variáció 1: 4 halász egyszerre halászik, aki a legtöbbet fogja ki (nagy hal=3 kg, kis hal=1 kg) az nyeri a játékot.

Variáció 2: A halászok külön-külön kapnak 5 percet, minden halász után megszámolják a kifogott halakat, és visszaöntik a "medencébe", amely lehet fürdőkád vagy egy nagyobb lavór is. Az a nyertes, aki a legnagyobb mennyiséget kifogta.

Variáció 3: Meghatározott mennyiséget, vagy halat kell kihalászni a leghamarabb. A négy halász együtt pecázik, az győz, aki a leghamarabb teljesíti a kitűzött célt.

Variáció 4: Külön-külön mindenkinek ki kell pecázni az összes halat, az időt mérjük, hogy mennyi ideig tart a halászoknak.

+ A halakat elláthatjuk megkülönböztető jelzésekkel, és vursli szerű horgászást rendezhetünk cukorral, más játékkal -  jutalomképp.
 
 

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 05. 27.
Nagyon elégedett vagyok a játékkal. A halakat igényesen, szépen festették meg. Gyerekek, felnőttek szívesen játszanak vele.
A csomagot gyorsan, pontosan kaptam meg.
| 5 / 5 csillag!
2021. 08. 16.
Nagyon szép játék, a halak gyönyörűen vannak kifestve. Praktikus, hogy 4 horgászbotot kaptunk, így minden gyerek tud vele játszani. Vízben is kipróbáltuk a halakat, így még élvezetesebb volt a játék. A webáruházzal is elégedett vagyok, gyors és pontos volt, és a kipörgetett ajándék üveggolyókat is nagyon szépen köszönjük.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 12.
Szép fajáték, igényes!