Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Eiffel társasjáték - Német nyelvű

Ár:
6.580 Ft
Cikkszám: ant-0003-4
Elérhetőség: RAKTÁRON
Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

Társasjáték Gustav Eiffel tiszteletére, iparművészeti termék, francia nyelvű verzió.


A társasjáték négyféleképpen játszható:


1. Nosztalgia:


A csomagban található elemekkel különböző térbeli építményeket, tornyokat építhetünk saját elképzeléseink alapján.2. Metamorfózis:


Ez a játék leginkább a Jengára és a Mikádóra hasonlít. Építsünk egy tömbös tornyot a csomagban található elemekből, majd próbáljunk meg egyesével elemeket kivenni belőle. A kivett elemeket helyezzük a torony tetejére. A játékosok felváltva következnek, aki elrontja, és a torony összedől, az veszít. Az elemeket a torony építésénél bármilyen sorrendben felhasználhatjuk.3. Pöckölős-pördítős:Ebben a játékban az elemeket egyenlő számban osztjuk el a játékosok között, de tetszés szerint játszhatunk az összes elemmel egymás után is. Az elemeket helyezzük egyesével az asztal szélére úgy, hogy egy részük lelógjon az asztalról. Alulról megpöckölve a kiálló elem pörgő mozgással a levegőbe emelkedik, majd élével az asztalra zuhan vagy elfekszik. Ebben a pozícióban kell felhasználni, mint toronyépítő elemet. Pöckölésünk ügyességétől függően az elemek oldalukra, lapjukra vagy élükre érkeznek, így háromféle méretű építőelemünk keletkezik. A játékot az nyeri, aki a legmagasabb tornyot tudja építeni. A játékot játszhatjuk úgy is, hogy a különböző pöcköléseket pontértékkel látjuk el (pl. ha a talpán áll=5 pont, oldalán=2, lapján=1), ebben az esetben a legtöbb pontot gyűjtő a játék győztese.

Vigyázat! Az ugyanolyan pöckölésre a különböző elemek másként viselkednek. Ennek oka a az elemek különböző súlyelosztása.4. Kinyúló-lebegő elem:


Ez a játék a dominóelemekkel játszott régi türelemjátékokon alapul azzal a különbséggel, hogy a játékelemek súlypontjai aszimmetrikusak. Ezért a feladat érdekesebb, izgalmasabb. Próbáljunk meg a legkevesebb elemmel úgy építkezni, hogy az utolsó elem az alátámasztáson kívülre kerüljön.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!