Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Ezt vedd a lányodnak ajándékba Gyermeknapra!

Ezt vedd a lányodnak ajándékba Gyermeknapra!

Mivel lepje meg a szülő a kislányát Gyermeknapkor?? A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen, ezért az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet kínálatunkból, amelyekkel a választást próbáljuk megkönnyíteni.  

Összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet a jatekanno.hu kínálatából, amelyekkel a választást próbáljuk megkönnyíteni.

 

 

Gyöngyfűző

Színes, vidám ajándék lehet egy kislány számára egy gyöngyfűzőkészlet, amelynek segítségével elkészítheti saját ékszereit, de édesanyját is meglepheti egy karkötővel vagy nyaklánccal. A webáruházunkban elérhető gyöngyfűzőkészlet fából készült, tartós, hosszú életű termék.

 

Rendeld meg itt! 

 

 

 

Öltöztetőbaba

 

A lányokat már egészen kicsi korukban érdekelni kezdi a divat, az öltözködés. Öltöztetőbabáink segítségével összeállíthatják saját ruhakollekcióikat és kedvükre kombinálhatják a ruhadarabokat. A jatekanno.hu kínálatában több mint harmincféle öltöztetős játék közül válogathatnak a lányos szülők.

Rendeld meg itt! 

 

 

Szövőráma

 

Szintén egy nagyon kreatív ajándékötlet lehet ez a szövőráma, amellyel anya és lánya együtt készíthet színes mini terítőt vagy éppen tányéralátétet. A készletben hét, különböző színű fonalgombolyag található, amik felhasználását követően könnyen pótolhatók, így tartós elfoglaltságot jelenthetnek a kislányok számára.

Rendeld meg itt! 

 

 

 

 

Ugrálókötél

A lányok egyik kedvenc időtöltése az ugróiskola mellett az ugrálókötelezés. Webáruházunkban többféle, mókás, figurás fogantyúval ellátott ugrálókötelet kínálunk, így minden szülő megtalálhatja a gyermekének legjobban tetsző darabot.

 

Rendeld meg itt! 

 

 

 

Plüssállatok

 

Aligha van olyan kislány, akinek ne lenne egy igazi plüssállat kollekciója a szobájában. Puha kedvencekből azonban sosem elég, így remek ajándék lehet egy szorongatni való nyuszi, mackó vagy víziló, esetleg egy mókás horkoló kölyökmajom Gyermeknap alkalmából.

Rendeld meg itt! 

 

 

 

Pöttyös Panni

Ha úgy döntünk, hogy egy könyvvel szeretnénk megajándékozni csemeténket, egy igazi, lányoknak való mese lehet a tökéletes választás. A rendkívül népszerű író, Szepes Mária egyik leghíresebb alkotása, Pöttyös Panni garantáltan kedvence lesz a kislányoknak.

Rendeld meg itt! 

 

 

 

Xilofon

Ha a kislányunk érdeklődik a zene iránt, kiváló ötlet lehet meglepni egy hangszerrel, mondjuk egy xilofonnal. A webáruházunkban az egészen kicsiknek szánt darab mellett pontosan hangolt kivitelben is kínálunk xilofont, amelyhez dallamokat tartalmazó füzet is jár, ami még élvezetesebbé teheti a játékot.

 

Rendeld meg itt! 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyermeknap