Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

GALLINAM Magic bűvésztrükk

Ár:
9.200 Ft
Cikkszám: buv-9925
Elérhetőség: Elfogyott

Egyszerű bűvésztrükk kezdő bűvészkedőknek. 6-10 évesek számára.

A doboz tartalma: 1 db sál, 1 db drót, 1 db tojás, 1 db tojásos-kosár (4 darabban), 5 db történet – kártya (ezek a trükk előadásában segíthetnek)

A trükk megkezdése előtt: szereld össze a tojásos kosarat az 1. ábra szerint, és tedd mellé a kendőt úgy, hogy a tojást senki se lássa.

mérete: 21 x 15 x 5,5 cm

Anyaga: textil, keménykarton

Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

A trükk kivitelezése: a varázsló elmeséli, hogy „messze Mágusföldön él egy varázslatos tyúk, (megmutatja a kendőn a tyúkot úgy, hogy a kendő összehajtva marad), mely naponta több tojást is rak. A tojásokat egy varázskosárba tojja. Nos, a kosár ma még üres, úgyhogy tyúkunknak akad elég dolga, hogy a kosarat megtöltse. (A varázsló megmutatja a nézőknek az üres kosarat). A tyúk minden nap egy tojást tojik (eközben a kendőn lévő tyúk tényleg tojik egy tojást), de ha szépen kérem, tojik még egyet és még egyet és még egy tojást… (a varázsló minden alkalommal tojtat egy tojást a tyúkkal.)

A varázsló elmagyarázza, hogy a tyúk bármennyi tojást képes lenne tojni, ha kérjük, de csak addig működik a varázslat, míg a kosár meg nem telik. Megkérdezi a közönséget: „Hagyja abba a tyúk a tojásrakást?” Javasolja, hogy ne kérjünk több tojást, mert a kosár már megtelt.

„Most nézzük meg, mennyi tojásunk is van valójában.” Megmutatja a kosarat, de az üres! Vajon mi történhetett azzal a rengeteg aranytojással? Hát persze! A varázstojásokon varázslat ül: soha nem vihetsz magaddal egyet sem a fészekből!


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!