Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Rögbi játékos hasonmás lemezjáték

Ár:
9.800 Ft
Cikkszám: lem-0527
Elérhetőség: RAKTÁRON

Hasonmás ügyességi lemezjáték gyűjtőknek. Az eredeti 1919-ben készült. Kétféleképpen működtethetjük:

1. Húzzuk hátra a mozdítható lábát, miközben  az alaplapon lévő kart felemelve tartjuk. Tegyük a labdát a lyukba (közben tartsuk a kart felemelve). Óvatosan engedjük el. Készüljünk fel a rúgásra! A kar lenyomásával  a játékos hatalmas rúgással küldi játékba a labdát. Tapasztalat: a labda messze repül; olyan helyen játszanak vele, ahol könnyen megtalálják.

2. Tegyünk egy labdát a játékos két tenyere közé (a labda behelyezését két kis mélyedés segíti). Húzzuk hátra a mozdítható lábát, miközben  az alaplapon lévő kart felemelve tartjuk. Ezután nyomjuk le a játékos hátán található piros színű kart. Ekkor a labda ráesik a játékos előtt látható karra, ezzel kiszabadítja a beakasztott lábát, és látszólag megrúgja a labdát.

Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

1919-ben, több mint 90 évvel ezelőtt, így néztek ki az amerikai foci játékosok. Ez a klasszikus lemez játék nekik állít emléket. Nem voltak még olyan modern védőfelszerelések, mint manapság.
A játék 3 labdát tartalmaz, így bárki kipróbálhatja magát játékosként.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 07.
Segítségként írom, hogy az elnevezés helytelen. A figura egy amerikai focistát ábrázol (mint, ahogy a leírásukban is szerepel) és nem rögbi játékost.