Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Ballagási ajándékötletek lányoknak

Nyakunkon az általános iskolai tanév vége, és amíg a kisebbek már tűkön ülve várják a vakációt, addig a nyolcadik osztályosok életük egyik meghatározó pillanata, a ballagás előtt állnak. Amíg a diákok számára a rájuk váró komoly változások okoznak fejtörést, addig a szülők, rokonok számára a tökéletes ballagási ajándék kiválasztása jelenthet kihívást.  

 

Ékszerdoboz

 

Egy ékszerdoboz azért tökéletes ajándék, mert a legkisebbektől a legidősebbekig szinte bármilyen korosztályt meg tudunk örvendeztetni vele, hiszen rengeteg fajtájú és kivitelű dobozból lehet válogatni. Egy ballagó nyolcadikos nagylánynak inkább már valami komolyabb, felnőttesebb darabot ajánlunk, amelybe akár az esetleg szintén ballagásra kapott ékszereit, legféltettebb kincseit is elrejtheti. A különleges alkalomhoz méltó lehetnek híres festők képeinek másolataival díszített, lakkozott ékszerdobozaink, melyek életre szóló emlékként is szolgálhatnak. Ha pedig még személyesebbé szeretnénk tenni az ajándékot, válasszuk ezt az egyedi fényképpel ellátható ékszerdobozt, amelybe akár ballagási fotót, akár egy emlékezetes általános iskolai képet is beletehetünk. Rendeld meg itt! 

 

 

Oktaszkóp

 

Az optikai játékok önmagukban egy különleges csoportját képezik a játékok széles palettájának, hiszen egyedi vizuális élményt képesek nyújtani. Egy színpompás kaleidoszkóp órákra képes lefoglalni egy kisebb gyereket. Egy ballagó tininek azonban valami komolyabb, különlegesebb ajándékot ajánlunk, méghozzá egy oktaszkópot. Az oktaszkóp a kaleidoszkóphoz hasonló optikai játék, ám a végében nem színes tárgyak vannak elhelyezve, hanem egy nyolcszögletű prizma, amely a tereptárgyakat változtatja varázslatos képekké.

Rendeld meg itt! 

 

 

Hógömb

 

 

Ha valaki egy hógömbre gondol, szinte azonnal valami karácsonnyal kapcsolatos dolog jut eszébe, a jatekanno.hu kínálatában azonban nem csak téli témájú hógömbök, csillámos gömbök találhatók, hanem olyanok is, amelyek bármilyen alkalomra, például egy általános iskolai ballagásra is bátran ajándékozhatók. Kínálatunkból ide kattintva válogathatsz! 

 

 

Porcelánbaba

 

Bár egy általános iskolát épp maga mögött hagyó nagylány már nem biztos, hogy a Barbie-kért rajong, van mégis egy babatípus, amit bátran ajánlunk ballagási ajándékként, ez pedig a porcelánbaba. Már nagymamáink is óriási becsben tartottak egy-egy kifinomult darabot, és ez manapság sincs másként. Inkább tekinthetünk rájuk dísztárgyként, kedves emlékként, mint játékként, ráadásul tartósságuk okán egész életre szóló ajándékok lehetnek.

Rendeld meg itt! 

 

Társasjáték

 

 

Egy jó kis társasjáték mindig igazi meglepetést tud okozni, és bár kissé formabontónak hangzik, nyugodtan választhatjuk ballagási ajándékként is. Lányok számára egy igazi különlegességet, a Maya Kalahát ajánljuk. Ez az ősi maja eredetű társasjáték igényes, fa kivitelű és garantált szórakozást kínál ez a többféleképpen játszható társasjáték, amit ráadásul színes üvegkavicsokkal kell játszani, így még inkább vonzó lehet egy ballagó lány számára. Rendeld meg itt! 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír