Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Holdrakéta lemezjáték - Hasonmás

Holdrakéta lemezjáték - Hasonmás Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.450 Ft
Cikkszám: lem-0933-1
Elérhetőség: RAKTÁRON

FIGYELEM!!! Csak kimondottan jó gyakorlati/műszaki érzékű személyeknek, saját felelősségre merjük ajánlani ezen dísztárgy kipróbálását. A lendkerekes szerkezetet előre tolva, majd elengedve, a rakéta elgurul végül valaminek nekiütközik. Ekkor a csúcsa benyomódik, a rakéta függőlegesbe emelkedik, majd a létrás lejárat kicsapódik.

A Holdrakéta, az egykori Lemezárugyár játékának hasonmás­ dísztárgya, az egykori technológia, műszaki színvonala, és biztonságtechnikai előírásainak megfelelően. NEM JÁTÉK! Csak felnőtt gyűjtőknek ajánljuk!

Jelenleg ezüst színben pompázik, működtetése: a rakéta orrán levő fémrudat visszanyomjuk, és a szerkezet máris emelkedik. Felemeli a rakéta orrát, majd ha elérte a végső pozícióját, az ajtó lenyílik és megjelenik a bátor hős, az űrhajós. 
 

 
Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ


A Holdrakétát senkinek nem kell bemutatni, aki Magyarországon volt gyerek a 70-es években. Népszerű bádogjáték, a Magyar Lemezárugyár kedvelt terméke volt évtizedeken át, ma valódi retro ereklye. A játék fejlődése jól követhető. Kezdetben majdnem fehér volt, majd egy időben arany színben gyártották. Megjelenésére Farkas Bertalan űrutazása is hatással volt. 
E hasonmás kezelése a korabeli „drótostót” ügyességét igényli. Az első kerekes segédtámaszt finoman ­ beakadásig ­ előre fordítjuk, majd a kabinajtóba a létrát is visszahajtjuk. Működtetésnél és a visszazárásoknál óvatosan járjunk el, mert a lemezalkatrészek könnyen elgörbülhetnek, amit csak nehezen, vagy egyáltalán nem korrigálhatunk. Minden termék kipróbálva kerül leszállításra, ezen okból REKLAMÁCIÓT NEM FOGADUNK EL!

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 22.
Mi egy Gyulán, a Retro Múzeumban láttuk ezt a rakétát és a legkisebb fiam teljesen megőrült érte. Örültem, mikor láttam, hogy lehet ilyet kapni.
Később fogja megkapni, de mi kipróbáltuk, jól működik. :)
A szállítás hihetetlen gyors volt. Délután tájban kattintottam a megrendelésre, másnap reggel már csöngetett a futár. ... :)
Köszönettel,
Viki
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 22.
A szállítás nagyon gyors volt.A páromnak lesz születésnapi ajándék.
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 14.
Kibontottam és mosolyt csalt az arcomra. Rögtön beugrott még néhány olyan emlékkép, amire már azt hittem, hogy nem is emlékszem. :)

Balaazs
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 22.
Először rendeltünk Önöktől, de minőségre és gyorsaságra csak a legjobbat tudjuk mondani. A játék visszaidézi a gyerekkoromat!
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 20.
A páromnak lesz karácsonyi ajándék. Mikor megtudta, hogy ez a kedvenc gyerekkori játéka újra kapható, rögtön ez került az első helyre a kívánságlistán. A minőségéről majd az ünnepek után tudnék bármit mondani. A szállítás viszont fergetegesen gyors volt.

Anita
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 19.
Teljesen megegyezik az eredetivel.Szép és kellemes emlékeket hozott fel bennem.Maximálisan elégedett vagyok.Köszönöm.

Kékesi-Réti Barbara
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 19.
Egy gyermekkori karácsonyi ajándékom volt,szép és ötletes játék. Sajnos az enyém már nincs meg.

Czinege József
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 22.
Nagyon jó hasonmás. Tökéletes ajándék volt.

Reni

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő