Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Hasonmás spanyol HORGÁSZ JÁTÉK -LA PESCA

Ár:
6.300 Ft
Cikkszám: tab-523
Elérhetőség: RAKTÁRON

Az ismert vidámparki horgászjáték otthoni változata. A játék elemei:

- a medence vagy akvárium 180 x 180 mm alapterületű, 195 mm kasírozott keménypapír

- 2 db fa horgászbot, a horgot gombmágnes helyettesíti a zsinór végén;

- 17 db különböző méretű papírhalacska, rajtuk fémkarika. Ez a fémkarika teszi lehetővé a mágneses horgászatot. Minden halon fel van tüntetve, hogy hány pontot ér.

A Horgászjáték, amit Ön a kezében tart egy eredeti, 1920-as évekbeli játék nagyon gondos újragyártásának az eredménye. Ez egy kiváló minőségű, korlátozott darabszámú mestermunka, ami elsősorban gyűjtőknek készült. A játék készítése során próbáltak az eredetihez hasonló anyagokat használni a környezetvédelem szem előtt tartásával, ezért újrahasznosított, vagy ha ez nem lehetséges, környezetbarát anyagokat alkalmaztak. A játék fa alkatrészei újratelepített erdőkből származnak.

Figyelem: a halak papírból készültek, ezért vízbe nem rakhatók!

Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

Története: Ez a játékot számtalan civilizációban játsszák, valószínűleg nincs még egy hasonlóan népszerű játék. A gyerekek és a felnőttek egyaránt örömet találnak benne. A horgászjátékot egyszerűsége ellenére (vagy éppen azért) a világ minden táján, minden korban nagyon kedvelték , de népszerűsége csúcsát Európában a XIX. század vége és a XX. század eleje között érte el.
A játék menete: A játék elkezdése előtt össze kell állítani az akváriumot, alapként használhatjuk a dobozt, amiben elegendő hely van a számára. Tulajdonképpen csak annyi a dolgunk, hogy egy négyszöggé hajtogassuk az akvárium festésű kartonpapírt és a dobozba tegyük. Ezután a halakat az akváriumba tesszük, és kezdődhet a játék!
Bármennyien játszhatják ezt a játékot, habár a halak és a horgászbotok száma alapján két játékos az ideális. A játék lényege, hogy a játékosok megpróbálják elkapni az akváriumban lévő halakat, a horgászbotok végén lévő mágnesek segítségével. Ez nagy adag szerencsét és ügyességet kíván. El kell kerülni több hal egyidejű elkapását, amennyiben ez mégis bekövetkezik, a játékosnak vissza kell dobni a halakat és kimarad a körből. Minden halon fel van tüntetve, hogy hány pontot ér, a játék végén (amikor már egy hal sincs az akváriumban) ezeket összeadva számíthatja ki egy-egy játékos a pontjait.
A győztes természetesen az a játékos aki a legtöbb pontot gyűjti.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!