Termékek Menü
0
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Kiemelt ajánlatok

Hírek, Programok, Cikkek

 • Nyereményjáték

  Nyereményjáték

  Ezúttal megújult honlapunk nyeremény játékára invitálunk! 

  Regisztrálj webáruházunkban és nyerj!

 • Az Apák napja története

  Az Apák napja története

  Ha szóba kerül az Anyák napja, szinte mindenki egyből tudja, hogy május első vasárnapja az édesanyák ünnepe. Amikor azonban az Apák napjáról beszélünk, sokan csodálkozva néznek, hogy ilyen is létezik.

 • Retro ajándékötletek Apák napjára

  Retro ajándékötletek Apák napjára

  Magyarországon június harmadik vasárnapján tartják az Apák napját. A fontos ünnep közeledtével egy kis ajándékvásárlási kedvcsinálóval igyekszünk segíteni azoknak, akik igazán egyedi meglepetést szeretnének. 

   

RETRO ÉS NOSZTALGIA JÁTÉKOK

Webáruházunk kínálatában találhatók: kulccsal felhúzható vagy lendkerekes lemezjátékok, klasszikus fajátékok, papír öltöztetőbabák, különleges gondoskodást igénylő porcelánbabák, a plüssállatok előfutáraként ismert teddy mackók, gyönyörű kőépítőjátékok, matchboxok, modellautók, pedálos autók.

A nem konkrét játékok kreatív hobby tevékenységet kínálnak. A technikatörténeti jelentőségű fémépítő készletek, optikai játékok: kaleidoszkópok, oktaszkópok, társasjátékok, kártyák, logikai és puzzle játékok, ólomkatonák, üveggolyók, változó képeslapok, változó képes mesekönyvek, bűvésztrükk játékok és még sok más emlékezetes darab a sok klasszikus játék közül.