Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

JENGA - NATUR FA 29cm

Ár:
6.330 Ft
Cikkszám: tab-652
Elérhetőség: RAKTÁRON
Ez a társasjáték rendkívül egyszerű összetevőkből áll, csupán 48 fahasáb alkotja. Ezen kívül mindössze végtelen nyugalomra, erős kézre és óriási figyelemre van szükség.
A játék elején ezeket a hasábokat hármasával építjük egymásra , így 16 emeletet kapunk. Magassága ekkor 29 cm.
A játékosok egymás után egy-egy hasábot húznak ki az oszlopból, majd azt a torony tetejére helyezik.  A játék célja, hogy minél magasabbra építsük a tornyot, anélkül hogy az ledőlne. 
Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

Ez a társasjáték tényleg nagyon egyszerű, azonban vannak szabályok, amihez tartanunk kell magunkat. Legfőbb szabály, hogy csak egy kézzel lehet hozzányúlni a hasábokhoz, tehát érdemes az ügyesebbik kezünket használni.
További megkötést jelent, hogy nem építkezhetünk csak úgy kedvünkre, vagyis mindig fel kell tölteni a teljes sort, hogy tovább haladhassunk. Tehát mindhárom helyet ki kell használni a torony tetején. És az utolsó szabály pedig az, hogy csak olyan sorból húzhatunk ki hasábot, ami fölött teljes sor van, azaz nem vehetünk ki olyan elemet, ami fölött csak egy vagy két fahasáb van.
A játéknak nincs nyertese, csak vesztese van, méghozzá az, akinél összedől a torony.A Jenga nagyon szórakoztató játék, nemcsak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is. Pl. remek indítása lehet egy partinak, "bulinak"; vagy  sörözgetés-borozgatás közben is érdekes játszani, hiszen egy szalonspicces ember már egy kicsit remegőbb kézzel nyúl az elemekhez.
Természetesen már ennek a játéknak is vannak továbbfejlesztett változatai: a hasábok háromféle színűre vannak festve, és még egy dobókocka is tartozik a játékhoz, aminek oldalain a három szín látható. Ekkor annyiban nehezedik a feladat, hogy a soron következő játékos dob a kockával, ami megmutatja, hogy milyen színű elemet kell kihúznia. Ez még izgalmasabbá teszi a játékot, hiszen jobban korlátozza a játékosokat a választásban. 
Hasábok mérete: 70*15*20 mm. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!