Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Kép dominó

Ár:
3.120 Ft
Cikkszám: tab-0700-7
Elérhetőség: RAKTÁRON

24+2 db kemény papír dominó, színes papírdpbpzban. Játékszabály alább olvasható!

Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ


RHYMO – KÉP – DOMINÓ

Ez a játék vidám és egyszerű szórakozás minden korosztály számára.

A kiinduló helyzetben tegyük az egyik négyzet alakú elemet az asztalon középre, grafikával felfelé, majd a többi kártyát osszuk ki a játékosok között. Ez 4 játékos esetén fejenként 5 dominó kártya, 3 játékos esetén 6, 2 játékos esetén 7 lesz. Figyeljünk arra, hogy a játékosok ne láthassák egymás dominóit.

A játék elkezdődhet. A játékosok egymás után következve, a középső négyzetes elem valamelyik csatlakozásához rakhatják 1 -1 dominójukat, azonban nem számok alapján, mint a normál dominónál, hanem az érintkező dominókon található szavaknak rímelniük kell! Ha a soron következő játékosnak nincs olyan kártya a kezében ami ennek megfelelne, felvehet egyet a már lerakottak közül és megpróbálhatja úgy lerakni a sajátját. Ha nem megy, a következő játékos jön.

Az a nyertes, akinek leghamarabb fogynak el a dominói. Ha a játék a vége előtt megakad, mert senkinek nincs rímelő dominója, a játék döntetlen.

Megjegyzés: Ha egészen kicsik is játszanak akik még nem tudnak olvasni, a dominókon a szavak hátterének színe segít, mert a rímelő szavak háttere ugyanolyan színű!


Jó szórakozást kívánunk!
jatekanno

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!