Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Közlekedési játék - retro lemezjáték

Ár:
19.350 Ft
Cikkszám: lem-0970
Elérhetőség: RAKTÁRON

A népszerű Lemezárugyári játék hasonmása. A remek szórakozáson kívül, fejleszti a logikai- és rendszer szemléletű gondolkodást, a finom motorikus mozgást és a szem-kéz koordinációt, továbbá a sorrendiség - és a téri tájékozódás-, valamint a helyes időzítés képességét, vagyis a ritmusérzéket, megismerteti az alapvető közlekedési táblákat.

A játék egy fémtáblából, 2 db felhúzható lemezautóból és 1 db felhúzható buszból, valamint műanyag kresz táblákból áll, amiket a táblán megjelölt helyekre kell állítani.
A felhúzott autók és a busz - a táblára helyezve - beakadnak a lukakba, ahonnan a színes nyelvek lenyomásával indíthatóak el.
A tábla oldalán található, különböző színű fémbillentyűkkel a kereszteződések forgalmát irányíthatjuk, illetve a járművek haladási irányát ( sárga ) változtathatjuk meg.

A játék egyedül is élvezetes lehet, de többen is játszhatják. Utóbbi esetben lehetőség van arra, hogy mindenki a saját autójának haladását szabályozza ( maximum 3 játékos), illetve akár minden billentyűnek lehet külön kezelője ( maximum 4 játékos) .

A tálca mérete: 55,5 x 35,5 cm. 

Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

 

A Közlekedési játékot 1962-től, a magyarországi lemezjáték gyártás fénykorának idején kezdte gyártani a Magyar Lemezárugyár. Érdekességének és sikerének egyik fő oka, hogy logikai-, ügyességi és taktikai játékok határmezsgyéjén mozogva, sokkal összetettebb szórakozásra ad lehetőséget, mint első ránézésre gondolnánk.

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 18.
Nagyon megörültem, amikor röviddel Karácsony előtt megláttam régi nagy kedvencünket. Annak idején bátyámnak is volt, a barátokkal sokat játszottunk vele. Most kisfiunknak vettük Karácsonyra, az egész rokonság nagy örömére. Köszönjük a lehetőséget!

R. Orsi
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 18.
Szuuuuper!!!!

Szabó Andris
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 18.
Kicsiknek, nagyoknak, fiúknak, lányoknak 9-99 évesig!!!! Nekem is, lányomnak is, fiú és lány unokáimnak is van, volt. Én már csak tudom!! Remek ajándék!!!!

Sánta Imréné
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 09.
Bátyámmal hosszú órákig játszottunk és közben megtanultuk, hogy a közlekedésnek vannak szabályai! Két fiú gyermekem hasonlóan járt! Remélem most unokáim következnek!

Gulyás Kovács István
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 09.
Bátyámmal órákat játszottunk és közben tudatosult bennünk, hogy a közlekedésnek szabályai vannak! Aztán ugyanez történt fiaimmal, most abban reménykedem, unokáim is hasonlóan járnak!

G. Kovács István
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 06.
Kicsi fiam karácsonyi ajándéka lesz,és persze mi is noszalgiázunk egy kicsit.
Köszönjük !

Nyüsti Eleonóra
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 27.
Gyerekkorom egyik legkedveltebb játéka volt. Nagyon megörültem, hogy már ezt is lehet kapni a régi játékok közül. Kinézetre tökéletesen a régit idézi, működik is ugyanúgy. Karácsonyi ajándék lesz, mint sok -sok évvel ezelőtt.
Bruckner Csabáné
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 13.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő