Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Miért ne vehetnél játékot egy nagyszülőnek karácsonyra?

Mit lehet venni egy idős személynek egy játékboltban karácsonyra? Semmit. Mondanák sokan, de mi most megpróbáljuk bebizonyítani, hogy ez cseppet sem így van.

 

 

 

Joggal teheti fel magában most mindenki a kérdést, hogy de mégis mit? Hiszen egy játékboltba belépve roskadásig vannak a polcok babákkal, építőjátékokkal, kisautókkal, babakocsikkal, és bár például a társasjátékok között jócskán találunk olyat is, amire nyugodtan rásüthető a kortalan jelző, mégsem az az általános, hogy a nagymamánknak vagy nagypapánknak egy játékboltban kutatunk karácsonyi ajándék után.

 

A Játékszerek Anno viszont nem egy „átlagos” játékbolt, hanem annál sokkal több. Egy hely, ahol gyakorlatilag minden generáció megtalálja azt a játékot, ami megdobogtatja a szívét. Ha idén úgy döntenél, hogy sutba dobod a testápolót, a könyvet, a nyakkendőt és a sokadik szobapapucsot, és valami jóval különlegesebbel lepnéd meg egy idős szerettedet,, néhány ötlettel próbálunk segíteni a döntésben.

 

 

Hógömbök

 

 

Csillogó-villogó, vízzel teli gömbök, bennük megannyi változatos téli életkép, havas táj szánkóval, vagy a város fölött szánján köröző Mikulással, miközben a legszebb karácsonyi dalok csendülnek fel. Egy hógömb igazán különleges ajándék lehet egy nagymama vagy idős hölgyismerős számára. Webáruházunkban számos különböző dallamot játszó és kivitelű darab közül válogathatsz. Ami garantált, a boldog mosoly az ajándékozott arcán.

 

 

Ólomkatonák

 

 

Elsősorban nagypapáknak ajánljuk ezt az egyedi ajándékot. Amikor ők voltak gyerekek, még nem létezett Lego, nem voltak akciófigurák, de volt valami, ami ezeknél sokkal különlegesebb volt: az ólomkatona. Ezek a kis figurák aprólékos, igényes megmunkálásuknak köszönhetően egészen élethű hatást keltenek, ráadásul egész seregeket lehet toborozni belőlük. A jatekanno.hu-n böngészve egymagában is megrendelheted őket, de akár komplett egységeket is találsz nálunk.

 

 

Porcelánbabák

 

Ami a kisfiúknak néhány évtizede az ólomkatona volt az akciófigurák helyett, azt a kislányoknak a porcelánbaba jelentette. Nagyon szerencsésnek vallhatta magát az a kislány, akinek a szobájában egy igazi porcelánbaba ült a polcon, hiszen ezek a játékok már akkoriban is különlegesnek és drágának számítottak, így nem mindenki engedhette meg, hogy meglepje vele gyermekét. Bár eltelt közben néhány évtized, a porcelánbabák éppoly különlegesek és szépek, mint régen, és még mindig igazán egyedi ajándéknak számítanak. Egyrészt nosztalgiát ébresztenek abban, akit megajándékozunk velük, másrészt talán egy gyerekkori álmot is valóra válthatunk. Ha szeretnél porcelánbabát ajándékozni, ide kattintva válogathatsz kínálatunkból.

 

 

Lemezjátékok

 

 

Szintén egy elmúlt kor kultikus játékai, amik a 60-as, 70-es, 80-as években szinte egyetlen gyermekszobából sem hiányoztak. Az akkori gyerekek mára nagymamák és nagypapák lettek, a lemezjátékok viszont a Játékszerek Annónak köszönhetően nem csak emlékek maradtak, hanem igazi retro játékok, amik csak úgy árasztják magukból a nosztalgiát. Tökéletes ajándékok egy idős személynek, aki lehet, hogy játszani már nem fog velük, de ahányszor csak ránéz és leveszi a polcról, boldog emlékeket idézhet fel benne. Lemezjátékaink közül ide kattintva válogathatsz.

 

 

Ékszerdobozok

 

 

A tökéletes ajándék egy idős hölgynek. Kínálatunkban rengetegféle ékszerdoboz közül válogathatsz, ám karácsonyra nem akármilyen darabokat ajánlunk. Gyönyörű, lakkozott, híres festmények másolataival illusztrált ékszerdobozainkat bátran ajánljuk idősebb hölgyek meglepésére. Ide kattintva válogathatsz kínálatunkból, ha olyan ajándékot, szeretnél, ami különleges, exkluzív dísztárgy és praktikus, elegáns használati tárgy is egyben.