Elfogaod a sütiket? Elfogadom
Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Nyerd meg a kosarad tartalmát! Nyereményjáték

Nyerd meg a kosarad tartalmát! Nyereményjáték Pakold meg a kosaradat és várd a sorsolást!

2023. november 9-13 között lépj be a jatekanno.hu-ra (ha még nincs fiókod, Regisztrálj) és pakold meg a kosarad azokkal a játékokkal, amiket csak szeretnél. Fontos, hogy még NE KÜLDD EL A MEGRENDELÉST!

November 14.-én kisorsolunk valakit, aki megnyeri a kosara tartalmát! 

Tipp: Érdemes olyan termékeket összeválogatni, amiknek örülnél, vagy szívesen adnád őket ajándékba másoknak, hiszen azokat nyerheted meg, amiket a kosaradba teszel.

Maximum 10 játékot, összesen 100 ezer Ft értékben tegyél a kosaradba! A játékban csak regisztrált felhasználók vehetnek részt, így ha még nincs fiókod, regisztrálj itt.

További részletek:

1. Amikor a kosaradba pakolsz, már regisztrálva légy és be is legyél jelentkezve, valamint pipáld be a hírlevélre való feliratkozást! 

Érdemes olyan termékeket összeválogatni, amiknek Te magad örülnél, vagy szívesen adnád ajándékba másnak.

2. És el kell jutnod a 4. lépéshez (a fizetési mód kiválasztásához). De fontos, hogy még NE KÜLDD EL a MEGRENDELÉST! Várd meg a sorsolást!

3. Maximum 10 játékot tehetsz a kosaradba a játék keretében, maximum 100 000 Ft összértékben.

4. Játékunk 2023. november 13-án éjfélig tart.

5. Sorsolás: 2023. november 14.

Ha nem Téged sorsoltunk ki, akkor se csüggedj, mert december 11.-ig 15 % kedvezménnyel veheted meg a kosarad tartalmát!. (A rendelést lehet módosítani belőle kivenni és hozzá is tenni)

Egy személy 3 alkalommal használhatja az emailben kiküldésre kerülő kuponkódot, mely 5.000.-Ft feletti rendelési értéknél aktiválódik.

 

Kattints ide és válogass kínálatunkból! >>

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír nyereményjáték