Termékek Menü
0
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

DAMA

DAMA Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
10.230 Ft
Elérhetőség:
Várható szállítás: 2017. június 27.
Szállítási díj: 990 Ft
Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

A játék, az ismert "Dámajáték" egyedi angol változata. A táblát Beatrix Potter angol mesekönyvírónő eredeti vízfestményei díszítik.

Játék menete:


2 játékos számára!
A játékos nyulak felváltva kerülnek sorra. A káposztákkal úgy tudnak lépkedni, hogy átlósan kell ugráljanak a saját káposztáik felett akár jobbra, akár balra, de mindig előremutató irányban, a következő sötét mezőre.
Ha a bábu helyzete olyan, hogy egymás után több ugrást-sorozatugrást is végre tud hajtani, szökdelve, meg is kell hogy tegye és ez a játék során nemcsak a saját káposzta bábuira, hanem az ellenfelére is vonatkozik. Ha előtte átlósan az ellenfél bábuja mögött üres hely van, átugorja, majd átugrás után az ellenfél káposztáját, bábuját leveszi a tábláról és a saját kosarába gyűjti.
Az átlósan átugrott más színű bábukat a játékos nyúlnak mind le kell venni és a kosárba gyűjteni. Ha elmulasztja, az Ő bábúját veszi le az ellenfél.
Ha bármelyik játékos nyúl egyik bábújával az ellenfél térfelének utolsó sorába ér, akkor káposzta-bábuja KIRÁLY káposzta lesz, az ellenfél kosarából ki kell venni egy másik káposzta bábut és a KIRÁLY káposzta báb tetejére rakni megkülönböztetésül.
A KIRÁLY bábu előre és hátra is haladhat, valamint nemcsak átlósan, hanem egyenesen is léphet.
Az a nyúl játékos lesz a győztes, aki kosarába előbb gyűjti össze ellenfelének összes káposztáját.
Jó játékot kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő