Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Ötletek iskolakezdéshez

Ötletek iskolakezdéshez Hamarosan itt az iskolakezdés ideje, amikor nem csak a kötelező iskolaszereket érdemes beszerezni, hanem tanulást segítő játékokat is. Ehhez szeretnénk néhány ötletet nyújtani.  

Hamarosan itt az iskolakezdés ideje, amikor nem csak a kötelező iskolaszereket érdemes beszerezni, hanem tanulást segítő játékokat is. Ehhez szeretnénk néhány ötletet nyújtani.  

 

 

 Az alábbiakban olyan – komoly és jelképes – ajándékötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek segíthetnek a választásban.

 

 

Palatábla

 

Egy apró, igazán iskolához illő meglepetés lehet egy palatábla, amelyen az írást gyakorolhatják a kis diákok. A webáruházunkban kapható darabhoz kréta és egy szív alakú szivacs is jár. Ráadásul akár otthoni üzenőtáblaként is használható. Külön palavessző is kapható nálunk.

Itt tudod megrendelni!

 

 

Szorzótábla

 

 

Az általános iskola egyik legizgalmasabb része a szorzótábla tanulása. Kinek könnyebb, kinek nehezebb feladat, de tény, hogy mindenki elméjébe bevésődnek a hosszadalmas magolások, ismétlések, ahogy a diákok kórusban mondják fel az 1X1-et. Ez a mókás, majmos szorzótábla a szorzótábla tanulását segíti. Ide kattintva rendelheted meg!

 

 

 

Kockadobó játék pohárral

 

Az összeadás gyakorlásához lehet kiváló választás a kockapóker készlet. A készletben öt kockát és a dobáshoz használható poharat találod. 

Ide kattintva rendelheted meg!

 

 

 

Kapuk és golyók

 

 

A kapuk és golyók játéka egyszerre fejleszti a finommotorikus mozgást a golyók gurításával és az összeadást valamint a memóriát a pontszámok kiszámításával és fejben tartásával.  Ide kattintva rendelheted meg!

 

 

 

Nosztalgia Domino

 

A tanulás után kiváló kikapcsolódást nyújthat ez az igazi békebeli domino készlet, gyönyörű fa dobozban. Természetesen a kisiskolások közben észrevétlenül a számokat is gyakorolják.

 
 
 

Betűkirakó társasjáték

 

A betűk megismerése és rövid szavak kirakása segítségével tanulhatunk már nagycsoportos óvodás, vagy kisiskolás gyerekekkel ezzel az igényes kivitelű fából készült készlettel, gyönyörű fa dobozban. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír