Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Pénztárcakímélő ajándékötletek

Meglepnél egy családtagot, barátot, ismerőst, de csak valami kis figyelmességre gondoltál? A jatekanno.hu webáruházba betérve rengeteg pénztárcakímélő apróság közül válogathatsz. Cikkünkben néhány tippel igyekszünk segíteni a döntésben.  

 

Vannak olyan alkalmak, amikor az ajándékozás nem a méregdrága dolgokról és a minél nagyobb hatás eléréséről szól, csupán csak egy kis figyelmességről, kedveskedésről. Egy rég nem látott baráttal való találkozás, egy rokonlátogatás vagy egy kibontakozóban lévő szerelem első randevúinak egyike mind-mind olyan események, amelyek nem kívánnak nagy csinnadrattát, de garantáltan mosolyt tudnak csalni az ajándékozott arcára. Körképünkben igyekeztünk 2000 forintban megszabni az ajándékok összegének felső határát, és a könnyebb eligazodást segítvén külön csokorba szedtük a gyermekeknek és felnőtteknek szóló ötleteinket.

 

Apróságok gyerkőcöknek

 

Ha ajándékozásról van szó, a gyerekek kapcsán viszonylag könnyű dolgunk lehet, hiszen többségük a legkisebb apróságnak nagyon tud örülni. A jatekanno.hu webáruháza 2000 forint alatt is rengeteg remek ajándékot kínál, így máris megdönt egy teóriát, miszerint egy gyereknek csak úgy vehetünk ajándékot, ha mélyen a zsebünkbe nyúlunk. Ha egy kisfiú szívét szeretnéd megdobogtatni, tökéletes választás egy modellautó. Áruházunkban megtalálhatod a pöfögő Trabi, az apró Fiat 500-as , vagy a Mini Cooper kicsinyített mását is. Bármelyiket választod is, a mosoly és az öröm garantált lesz. Ha pedig tényleg azt szeretnéd, hogy leessen az álla, lepd meg egy kalóztávcsőre hasonlító kaleidoszkóppal.

 

 

Fajátékaink között is bátran válogathatsz, egy alsórugós fafigura vagy egy katicás jojó például nem csak kedves ajándék, de kézügyesség fejlesztő tárgy is egyben. Ha pedig egy igazi örökmozgónak vennél ajándékot, szerezz be egyet ugróköteleink közül, melyeket különböző mókás fogantyúkkal kínálunk. Az abszolút favorit pedig az ugró béka lehet, amit képtelenek megunni a kicsik.

 

Akkor sem hagyunk cserben ötletekkel, ha kislánynak szeretnél meglepetést okozni. Szerencsére még mindig nagyon sokan szeretnek babázni, így szívesen ajánljuk öltöztetőbabáinkat, amellyel kreativitását is kiélheti. Csakúgy, mint egy remek mágneses rajztáblával. Egy kedves tölcsérbáb is jó választás lehet, egy apró szív alakú dobozkában pedig akár kis kincseket is el tud rejteni.

 

Apróságok felnőtteknek

 

A jatekanno.hu webáruház akkor is jó választás, ha egy felnőttnek szeretnél egy kis meglepetést szerezni. Kínálatunkban erre az esetre is megtalálhatod a megfelelő megoldást. Ha férfi ismerőst szeretnél megajándékozni, remek választás lehet egy ólomkatona, hölgyek számára pedig hatalmas választékban kínálunk képeslapokat.

 

Ha kifejezetten alkalomra keresnél valami figyelmességet, akkor sem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod. A Keresztelők kiskönyve tökéletes ajándék lehet friss újdonsült házasoknak, szülőknek, egy nőnapi, névnapi köszöntés tökéletes kiegészítője lehet egy kedves virágcsokor, de válogathatsz egyedi üvegszíveink közül is, amelyekkel különböző alkalmakkor okozhatsz meglepetést.

 

Szintén tökéletes lehet egy apró ajándéknak egy változó képeslap. Webáruházunk többféle kivitelben közel negyvenféle terméket kínál, melyek között a húzókás, térbeli és 3D-s darabok is megtalálhatók. Kínálatunkat átböngészve Te is megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet.

 

Összegzésünkből kiderül, a nem túl nagy összegnek tűnő 2000 forint is elegendő lehet arra, hogy egy kis meglepetést szerezzünk a számunkra fontos személyeknek. Sőt, a jatekanno.hu webáruházban válogatva akár mini ajándékcsomagot is összeállíthatsz ebből az összegből.

 

Ha az általunk ajánlott termékek közül nem tudtál választani, ajánljuk figyelmedbe a honlapunkon található Ajándék keresőt, amelynek segítségével nem csak a célszemély nemét és korát tudod kedved szerint szűkíteni, de árkategóriát, sőt, még a termék anyagát is megadhatod támpontként. Reméljük, sikerül megtalálnod a neked legjobban tetsző ajándékokat!