Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Tuti ajándéktippek a főnöknek

Amikor egy munkahelyen közös ajándékozásról van szó, általában komoly fejfájást okoz, mivel is lepjük meg a főnököt. Ne legyen túl személyes, se túl közömbös. Legyen vicces? Jelképes? Elegáns? Néhány ötlettel próbálunk segíteni.

 

 

Egy céges karácsonyi ajándékozás legkomplikáltabb alanya kétség kívül a főnök. Néhány esetet kivéve, amikor a társaság első emberével a szokottnál közvetlenebb a viszony, mindig komoly fejtörést okoz, mivel is lepjük meg karácsonykor.

 

 

Ha olcsón „meg akarjuk úszni” az ajándékozást, könnyen kelthetünk olyan érzést, mintha csak túl akartunk volna esni a dolgon, de luxusajándékban sem feltétlenül érdemes gondolkodni. Az alábbiakban olyan ötletekkel próbálunk segíteni, amik igazán elegáns ajándékok lehetnek.

 

 

Levélnehezék

 

Bár a hivatalos kapcsolattartás módját is egyre inkább kisajátítják maguknak az email-ek, a papír alapú levelezést aligha fogják véglegesen kiszorítani. A főnök asztalán szinte biztosan mindig lesz egy-két boríték, hivatalos iratokról, szerződésekről nem is beszélve. Persze egy tolltartó vagy egy tűzőgép is tökéletesen alkalmas arra, hogy ezeket a fontos okmányokat megóvja a főnök attól, hogy a huzat sétarepülésre késztesse és jól összekuszálja őket, de ennél sokkal elegánsabb egy levélnehezék. A jatekanno.hu-n egészen különleges darabok közül válogathatsz, hiszen akril gömbbe öntött igazi, szárított virágok ékesítik levélnehezékeinket. Gyönyörű és elegáns ajándék.

 

 

Óriás Jáde golyó

 

 

Ha valami igazán különlegessel lepnétek meg a főnököt, válasszátok a Jáde golyót. Ennek a különleges drágakőnek már évezredekkel ezelőtt is nagy értéke volt, ami manapság sincs másképp, hiszen különös erőt tulajdonítanak neki. Webáruházunkban ráadásul óriási, 100 mm-es átmérőjű köveket szerezhettek be, amik igazán exkluzív karácsonyi meglepetések lehetnek. Cseppet sem szokványos, ám annál komolyabb ajándék.

 

 

Anker

 

 

Az Anker a felnőttek legója. Egy játék, ami már az 1800-as évek végén elkezdte meghódítani a gyerekek szívét. Különleges technikával készült kőépítő, amiből szinte bármit fel lehet építeni. Manapság inkább a felnőttek játékaként tartják számon ritkasága és értéke miatt is. Az Anker egy életre szóló, komoly ajándék, amit ha egyszer kipróbál valaki, nem fogja megunni. A jatekanno.hu-n többféle, egymásra épülő készletből válogathatsz ide kattintva, de válogathatsz egyedi Anker puzzle-jeink közül is. 

 

 

Ékszerdoboz

 

Mivel lepjünk meg egy női főnököt, ha nem akarunk sablonos ajándékot adni neki, inkább valami olyasmit, ami személyesebb? Mondjuk egy olyan ékszerdobozzal, amelyet akár saját ízlésére is formálhat. A webáruházunkban kapható ablakos ékszerdoboz pont ilyen. Igényes kivitelű, lakkozott ékszertartó, melynek tetején nem egy díszes motívum vagy festmény található, hanem egy üveglappal fedett ablak, ahová egy emlékezetes fényképet vagy bármi személyes emléket is behelyezhet, akinek ajándékozzuk, így akár egy közös munkahelyi csoportképet is beletehetünk, vagy átadhatjuk fotó nélkül is. További, híres festők műveivel illusztrált exkluzív ékszerdobozaink közül ide kattintva válogathatsz. 

 

 

Sakk

 

 

Egy igazán komoly és elegáns ajándék lehet egy sakk készlet is. Ha tudjuk, hogy főnökünk rajong a világ egyik legrégebbi és legkedveltebb stratégiai játékáért, bátran lepjük meg egy szettel. Webáruházunkban igazán ünnepre való, exkluzív kivitelű készletek is megtalálhatók, amik tökéletesen illenek az alkalomhoz.