Termékek Menü
0
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Kiemelt ajánlatok

Alap

Hírek, Programok, Cikkek

 • A legjobb strandjátékok a jatekanno.hu-tól

  A legjobb strandjátékok a jatekanno.hu-tól

  Beköszöntött a nyár, és vele együtt a strandszezon is. A gyerekek ilyenkor a vakáció minden percét kihasználva szinte csak a játékra tudnak gondolni. Az alábbiakban néhány remek játékot ajánlunk, amivel egy egész napos strandoláskor is le fogod tudni foglalni őket.  

 • Pénztárcakímélő ajándékötletek a jatekanno.hu-tól

  Pénztárcakímélő ajándékötletek a jatekanno.hu-tól

  Meglepnél egy családtagot, barátot, ismerőst, de csak valami kis figyelmességre gondoltál? A jatekanno.hu webáruházba betérve rengeteg pénztárcakímélő apróság közül válogathatsz. Cikkünkben néhány tippel igyekszünk segíteni a döntésben.  

 • A legjobb játékötletek gyerekzsúrra, születésnapra

  A legjobb játékötletek gyerekzsúrra, születésnapra

  A nyár nem csak a strandolás, a nyári táborok és családi vakációk ideje, hanem a gyerekzsúroké is. Ahhoz, hogy a meghívott kis vendégek sokáig jól érezzék magukat egy születésnapi partin, érdemes őket különféle játékokkal lefoglalni. Most ehhez nyújtunk tippeket.  

RETRO ÉS NOSZTALGIA JÁTÉKOK

Webáruházunk kínálatában találhatók: kulccsal felhúzható vagy lendkerekes lemezjátékok, klasszikus fajátékok, papír öltöztetőbabák, különleges gondoskodást igénylő porcelánbabák, a plüssállatok előfutáraként ismert teddy mackók, gyönyörű kőépítőjátékok, matchboxok, modellautók, pedálos autók.

A nem konkrét játékok kreatív hobby tevékenységet kínálnak. A technikatörténeti jelentőségű fémépítő készletek, optikai játékok: kaleidoszkópok, oktaszkópok, társasjátékok, kártyák, logikai és puzzle játékok, ólomkatonák, üveggolyók, változó képeslapok, változó képes mesekönyvek, bűvésztrükk játékok és még sok más emlékezetes darab a sok klasszikus játék közül.