Termékek Menü
MÁSNAP NÁLAD!
Csomagodat akár másnap átveheted!

Lendkerekes HELIKOPTER eredeti Lemezárugyári játék

Ár:
5.250 Ft
Cikkszám: lem-0100
Elérhetőség: RAKTÁRON

Ez a helikopter a retro játékok egyik ismert darabja, sokan kezdenek nosztalgiázásba, ha meglátják ezt a régi játékot.

A magyar Lemezárugyár terméke, a gyártás éve 1994!   Kék és zöld propellerrel készült.   

Kulcs nélkül működő lendkerekes lemezjáték, a kerekek egyirányba történő ismétlődő, folyamatos mozgatásával pörgetjük fel a lendkereket, majd útjára engedjük.

A helikopter nemcsak hogy előre halad, de a tetején lévő rotor is forog.

Menny.:

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ

Ez a modell is még a győri gyárban készült, eredeti darab! Azóta azonban a gyár már nem üzemel. Limitált mennyiségben áll a rendelkezésünkre. A helikopter kerekei a propellert is mozgásba hozzák, rendkívül népszerű gyermekjáték volt.A hasonmás játékszerek használata során különös figyelemmel legyenek, vigyázzanak a sarkokra és élekre, arra, hogy a lemezjátékok nedves közegben rozsdásodnak, tisztításuk nagyobb körültekintést igényel, az óraszerkezeteket nem szabad túlhúzni! Ezek a játékszerek általában sérülékenyebbek és könnyebben okoznak sérülést is, mint a mai mûanyag játékok. Javasoljuk, hogy a felsoroltak miatt, valamint a játékok állagának megóvása érdekében (és egyébként is!), játsszanak együtt a gyerekekkel! A hasonmás játékszereknek, amelyek az egykori készítésnek megfelelő technológiával készülnek, egy része a mai szigorú játékokra vonatkozó előírásoknak nem felel meg. Ezért elsősorban gyûjtőknek, és a régi játékok kedvelőinek szánjuk, tekintsék dísztárgynak.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 06.
ÁLTALÁNOS VÉLEMÉNY A CÉGRŐL:
A Játék Anno egy kiemelkedő vállalkozás, ahol gyönyörű lemezjátékok, egyéb játékok, különleges díszek és egyedi ajándékok szerezhetők be a család minden tagjának. Amióta felfedeztem őket, rendszeres vásárlójuk vagyok. A kiszolgálás gyors és udvarias ,körültekintően, igazi szakértelemmel segíti a vevőket a vásárlás során. A weboldaluk naprakész és karbantartott, minden termékükről több fotóval, részletes és kedves leírással szemléltetik a terméket. A web-es megrendelés folyamata rugalmas és gyors. A leggyorsabban szállító cég, akit ismerek. Amit az egyik nap megrendelsz, másnap meg is kapod felár nélkül, a jó szervezésnek köszönhetően.Mindenkinek melegen ajánlom!
A TERMÉKRŐL:
Eredeti lemezárugyári termék, eredeti csomagolásban, -játékoknál - irigylésre méltó korral (26 év)! A kitűnő tárolásnak köszönhetően maximálisan megőrizte kiváló állapotát és minőségét. Igazi kuriózum, elérhető áron. Nagyon örülök, hogy hozzájutottunk ehhez a termékhez több példányban, így a családtagok is megkaphatták ajándékba ezt a ritka és egyedi játékot.
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 27.
.õrülõk,hogy sikerült hozzájutni
Nosztalgia ajándék lesz.